VIJESTI

Pozivno pismo

Poštovani prijatelji “Gradačačkog sajma”,

Ovim putem Vas obavještavamo da će se sajamska manifestacija 47.sajma poljoprivrede i prehrambene industrije u Gradačcu, održati u predviđenom terminu, a to je 25.08.-28.08.2020.godine. Ovu potvrdu smo dobili od FUCZ kao i od Kantonalne uprave civilne zaštite.

Stoga, želimo da uzmete učešće na našem i Vašem sajmu, kako bi i ove godine kao i svih prošlih, učinili da ova manifestacija bude jedna od najznačajnijih u BiH-a i šire.

S obzirom na sve što smo svi zajedno preživjeli prethodnih mjeseci, potrebna nam je svima promocija kao i samo druženje. Mi ćemo se potruditi kao i uvijek da obezbijedimo sve potrebne uslove za poslovne susrete, edukacije, razna naučna predavanja kao i kulturne sadržaje, kako bi se Vaša firma što bolje predstavila i kako bi imali što bolji poslovni ambijent.

Takođe, pozivamo naše sponzore bez kojih ova manifestacija ne bi bila moguća, da nas kao i svake godine podrže, a mi ćemo kao i uvijek s naše strane učiniti sve kako bi što bolje marketinški odradili njihovu kompaniju.

Na kraju Vas ponovo pozivamo da uzmete učešće na bilo koji način, kako bi manifestacija nastavila sa trendom rasta i kako bi zaista bila jedna od najpoznatijih u regionu.

U nadi da se vidimo 25.08. u Gradačcu, ja Vam želim puno zdravlja i poslovnog uspjeha u daljnjem radu.

Direktor sajma
Hašim Šabanović